ONZE VISIE

‘ voor de rest van uw leven zonder zorgen‘

Uw dak is een investering die de waarde van uw woning doet stijgen. Maar die ook de energiefactuur kan inperken, dit in combinatie met isolatie. U krijgt van ons materialen die een lange levensduur behalen. U doet uw dak maar 1 keer in uw leven, beter ineens goed dan!
U hoeft u geen zorgen meer te maken met onze onderhoudscontracten, zelfs als uw dak al 10jaar oud is.

ONZE GESCHIEDENIS

Op 17-jarige leeftijd is Frederik Carlier op de leer gegaan bij een dakwerker in Kontich.
Daar heeft hij na een loopbaan van 10jaar en bewust ook bij verschillende andere dakbedrijven alle nodige kennis opgedaan.
Om dan uiteindelijk zelf een bedrijf op te starten. ‘ Dakwerken Carlier ‘
Nu 10jaar later zijn we nog steeds gepassioneerd aan daken bezig en hebben al meer dan duizenden tevreden klanten.

ONS TEAM

Wij, bij Dakwerken Carlier, zijn een team van vakmannen niet alleen gespecialiseer din ons vak, maar zeker gepassioneerd. Een project werken wij af tot in de puntjes, met de beste materialen en aandacht. Hierdoor leveren wij top kwaliteit binnen onze sector. Hier staan we uiteraard garant voor.

Ben jij even gepassioneerd door je vak als ons, en wil jij ons team vervoegen, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons voor een kennismakingsgesprek.

KOM JIJ BIJ ONS WERKEN?

Join our team

 

We zijn op zoek naar collega’s die ervaring hebben in algemeen dakwerken.Die niet vastgeroest zitten in oude gewoontes, maar mee vernieuwde technieken willen aanleren. Of al kennen.

Ben jij die persoon die een team kan versterken, of zelfs leiden? Kom dan eens op gesprek, de koffie staat gereed!

Bij ons werken?