Gevel en dakgoot bekledingen

Onze kennis over het bekleden van de gevel- en dakgoten is voortgekomen uit het gepassioneerd afwerken van ons vakmanschap. Wat is een dak zonder een mooie dakgoot?

Bekijk deze dienst

Hellende daken

Waarschijnlijk een van de moeilijke beslissingen in uw leven. Zoveel keus en stijl! Wij kunnen u begeleiding het kiezen van de juiste pan of lei, Veluxramen, lichttunnels of dakkapellen.

Bekijk deze dienst

Platte daken

Wij hebben het meeste expertise in het correct aanbrengen van uw dakisolatie volgens de norm 2020. Voorts begeleiden we U door de papierwinkel van premies en subsidies, van A tot Z! We hebben ons gespecialiseerd in dakbedekkingssystemen zoals Epdm en Pvc, in uw voordeel want deze dakbedekkingen halen twee keer de levensduur tegenover een klassiek roofingdak. U doet uw dak toch maar liever 1 keer in uw leven? Ons team is hoogopgeleid en we blijven ons regelmatig bijscholen. Om U een nog beter dak te bezorgen tot in de puntjes afgewerkt. Nog eens de voordelen voor U op een rijtje: 1. We hoeven niet binnen te zijn tijdens de werken. 2. U zit droog tijdens de werken. 3. U hoeft niet elders te gaan logeren. 4. Hoogopgeleid personeel met de juiste know-how van het correct plaatsen van dakisolatie. 5. Uw dak tot in de puntjes afgewerkt dankzij onze vele scholingen en cursussen. 6. U krijgt uitsluitend top-materialen. 7. U wordt begeleid doorheen de papierwinkel, en kunnen hier nog extra's aanbieden. 8. U bespaart al van dag 1! 9. De eerste 2 jaar na de werken krijgt U een check-up van uw dak en een klein onderhoud. 10. U krijgt 5 jaar garantie bovenop de gebruikelijke 10, en U kan bijkomend nog extra fabrieksgarantie verkrijgen.

Bekijk deze dienst

Herstellingen en reparaties

Uw dak heeft het door de weersomstandigheden dikwijls zwaar te verduren. Regen, sneeuw, vrieskou, wind, zon,... Deze elementen beïnvloeden de levensduur van de dakbedekking. En U heeft hier dikwijls geen of weinig zicht op. U merkt pas als er een lek optreedt, dat er iets mis is met uw dak. Vervelende situatie soms:( Voorkom deze situatie's door een onderhoud van uw dak aan te vragen. Is uw dak al meer dan 10 jaar oud? hebt u nog nooit ( of niet dat u weet ) 1 of 2 keer jaarlijks uw dak nagekeken? De bladeren en vuil van uw dak verwijderd? Voorkomen is beter dan genezen, laat dit over aan een vakman, wij komen uw dak, dakgoot, schouwbakken, afvoerbuizen,... volledig vrij maken van vuil, bladeren en andere jokers en attributen. Dan kunnen we heel uw dak inspecteren of er hier en daar misschien wat kan bijgewerkt/verbeterd worden. Bel ons meteen en vraag achter onze onderhoudscontracten!

Bekijk deze dienst

Daktimmer

Houten roostering, Osb vloer, traditionele of spantentimmer? Enkele balken vervangen/ verplaatsen of verstevigen?

Bekijk deze dienst

Lood- koper- en zinkwerken

Deze metalen dakbedekking kies je voor zijn duurzaamheid en lange levensduur (100 jaar). Ze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen zoals: staande naad, ruitvorm, cassettes, sidings, etc

Bekijk deze dienst

Dakisolatie

We isoleren alle daken en gevels volgens de norm. Hier gaan we zeer nauwkeurig te werk en zorgen we voor een supergeisoleerd schild voor uw woning.

Bekijk deze dienst